Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem Viktorián, či Škodovák skoro čtyřicet let, brutální tlak od rozhodčích byl dvě sezony po prvním titulu, to jsem se cestou domů ze stadionu styděl...

Ale dávno už to není pravda, jen každá chyba v náš prospěch je na očích, o těch proti nám , nebo v zápasech bohemky se zlínem se nediskutuje, to je celé...

0 0
možnosti
PV

Jsem fanoušek Viktorky, který nevynechal žádný zápas pod Pavlem Vrbou a po něm. Souhlasím s vámi, že to co Viktorka hraje je utahaný fotbal, s kterým nejsme spokojeni a padající návštěvnost s tím koresponduje. Také vzpomínáme na dobu, kterou popisujete, s nostalgií.

Že je situace odlišná je především v tom, že kvalita týmu se nedá s tím Vrbovým porovnat. Jiráček, Pilař, Darida, Duriš, Rajtoral a zejména mozek Horváth, ti dnes chybí. Také se nedá hrát stále v šesti lidech dopředu, protože ostatní týmy se naučili tomu čelit. S takovou sestavou máte šanci jen na naší ligu, ale ne na postup do jarní fáze evropských soutěží. K tomu vám nepomůže ani Berbr, ani rozhodčí. Na co je Spartě hezký výkon v EL, když na jaře nebude ani druhá v lize a možná to zase vyhraje Viktorka s tím upoceným výkonem.-)

Když máte dlouhodobě v této zemi nějaký úspěch, tak se přirozeně stáváte nepopulární. Dnes je Plzně opět kritizována za to, že necitlivě vyhodila trenéra. Ale v Plzni výměnu kvitujeme. Máme zkušenost, že asistent Karel Krejčí, který to převzal po mistrovském titulu od Koubka, dokázal udělat titul v loni tři kola před koncem. Budoucnost a možný návrat k časům, kdy jste Viktorku obdivoval je v Pavlu Horváthovi, který má stejné fotbalové myšlení jako Vrba a jednou si sedne na lavičku jako hlavní trenér.

0 0
možnosti
DT

Teplice sice stížnost podali, ale až po termínu... Komise rozhodčich se tím zabývat nemohla.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/teplice-podaly-po-remize-s-plzni-stiznost-na-rozhodciho-julinka-359796/

Rozhodčí dělají chyby i v jiných zápasech, ale o špatně odpískaném ofsajdu v zápase Příbram - Hradec se psát nebude.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS