Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Česká koza - třídní boj = závist, stále bydlí ve stejné stáji ! Nemám problémy uznat ČSSD, jako tradiční mechanismus, který nic netvoří a přerozděluje to jinými vyprodukované. Oproti Komunistům alespoň pochopili, že nemá žádný smysl vlastníkovi tu podstatu zdroje znárodňovat - stačí čekat na jeho Daně. Cílem, kterékoliv Vlády, by pak měla být střední vrstva - vlastní prací, ani chudá, ani oligarchisticky bohatá ... Ona pak slouží jako důkaz správnosti směru - makat , vzdělávat se vyplácí, dává následnou příležitost dalším - konzumace služeb, zboží ... Vše známé, platné - Do doby, než česká koza vyrazí ze svého chlívku. Pak se dějí věci i rudne a normalizačně si souhlasně pomekává ! ... :-)

8 0
možnosti
MC

:-)Samozřejmě, že levice je jen zlo v beránčím rouše.R^ Občané volící levicové strany nikdy nemohou být solidární, neboť si libují v dětské euforii zůstávat i v dospělosti.

9 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1240x
Jsem student vysoké školy. Studuji obor Český jazyk pro média a veřejnou sféru. Ve volném čase píši povídky nebo články na svůj blog na Facebooku. Zúčastnil jsem se soutěže "Mladý moderátor", moderoval jsem několik školních akademií a soutěží na gymnáziu.

Seznam rubrik