Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Takovy, Bernie Sanders mel proti Trumpovi sanci,jenze Bernie v primarkach prohral.

Hodne Demokratu reklo pro Hillary proste volit nebudu.

Tak si to inerpretujte,jak chcete.

3 1
možnosti
JR

J89a62r96a 59R47a61n23k

9. 2. 2017 18:28

Petre, po ruskem hackovani vyletelo do sveta na tisice "fake news", takze se neni co divit, pokud verite vsemu, co se o Hillary psalo, tak take lovite v kalnych vodach, dejte si na google russian fake news.

5 9
možnosti
Foto

Tak mi to připadá, že dáváte víc na dojmy než na fakta. Jste mladý, vycestujte do zahraničí, snad vám to spraví úsudek.

Pokud se ale chytnete populismu, máte slušně nakročeno.

6 5
možnosti
PK

Vycestuji rád. Populismem je dnes označováno kde co...

5 2
možnosti
JR

J21a58r73a 90R62a23n76k

9. 2. 2017 17:43

Poledni tri dny jsou zdejsi zpravy plne Assadovych zlocinu, tak pochybuji, ze kongres povoli nejake angazovani v Syrii, zvlaste kdyz Putin 5 let vse vetoval v OSN. To bude driv Assad v Haagu.

http://www.vox.com/world/2017/2/7/14532540/saydnaya-syria-amnesty-international

3 5
možnosti
PK

Na vysvětlenou: "Intelektuálními elitami" jsem mínil ty samozvané odborníky na všechno, kteří si myslí, že mají pravdu ve všem a vždycky a neuznávají jiné názory. Opravdové elity se za ně nepovažují, ale jsou jimi na základě svých činů či přínosů společnosti... Jsem rád, že se tu sešli zástupci různých názorů a nerad bych, aby byl kdokoliv cenzurován, protože cenzura do demokratické diskuse nepatří. Je jasné, že prezidentování Donalda Trumpa je na samotném počátku a je brzy jej hodnotit komplexně, ale dosavadní signály jsem zhodnotil ze svého pohledu v článku, se kterým přirozeně někteří souhlasí a někteří ne. Pokud je z mého článku někomu špatně, nemusí jej znovu číst.

9 2
možnosti
VK

Jmenujte mi jednoho odborníka, který se samozval. Jako, doufám že nikoliv, budoucí novinář, byste měl mít cit pro jazyk.

1 0
možnosti
JR

J55a16n 38R36á63ž

9. 2. 2017 16:48

Označení nějaké relativně od života odtržené skupiny intelektuálnimi elitami, je samo o sobě mimo mísu. Svoje elity si vytváří každý národ sám podle toho, co pro národ užitečného vykonaly. Ty skutečné elity se například do žabomyšího sporu o Trumpa nezapojují, neb respektují demokratickou volbu a ví, že na hodnocení jeho činů, jako prezidenta, je ještě moc brzo! Teď hodnotí Trumpa ve funkci prezidenta nýmandi, ne elity. Je to stejné, jako když byl zvolen Ronald Reagana. Na toho taky plivala kdejaká Hollywoodská star a protestovali studenti humanitních fakult zejména kalifornských universit. A to tehdy nebyli a ani dnes nejsou žádné intelektuální elity.

10 0
možnosti
EH

Zase bych nad Trumpem nekriticky nejásala. Fandím mu od dob mediálního bombardování a prozatím to ustál dobře. Ale uvidíme, co jeho prezidentování reálně přinese.

2 1
možnosti
ES

Pojem "intelektuální elity" je dnes bezobsažný: v situaci, kdy 70% mladých má vysokoškolské vzdělání, existují podle Gaussovy křivky vysokoškoláci s intelektem notně podprůměrným; pak už jde jen o to, kdo sám sebe za "intelektuální elitu" prohlásí. A nějak se mi nechce zdát, že by všichni prozíraví mudrcové a pronikavě inteligentní myslitelé byli absolventi prapodivných nových humanitních oborů.

8 2
možnosti
FB

Podíl vysokoškolsky vzdělaných lidí v ČR ve věkové kategorii 30-34 let se pohybuje poslední roky kolem 32%. Těch vašich 70% je trumpovsky alternativní fakt?

4 0
možnosti
PB

.... inu mladíče,- předpokládám, že na titulek odpovídáte samotným obsahem úvahy, ale pro "elity a celebrity" je to nepodstatné (viz.dočasný zákaz vydávání víz, vymazání IS z mapy, spolupráce s Ivanama atd.- to jsou pouze záminky k protestu!) ,- vraťte se hluboce do minulosti a hledejte problém v samotných kandidátech Clinton vers.Trump a to nejenom v osobité rétorice obou protagonistů, ale hlavně v jejich vazbách na domácí a světovou oligarchii, peněžní ústavy, fondy, nadace a sponzory !,- ..... zkrátka zaměřte se obecně na finanční toky, z kterých plyne neuvěřitelná tzv."malá dom" a dále na to, kdy byl nejvíc tratnej z totálního propadáku Clinton !,- ..........ale ináč dobrýR^!

1 1
možnosti
VK

Od počátku Trumpova nástupu do prezidentského úřadu Spojených států dochází k protestům v ulicích (kde "ochránci demokracie" ničí výlohy) i v médiích.

Zdroj:http://kosejk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=585910

Já tedy nevím pane Cvalíne, Kosejku, ale těch vyhrocených demonstrací tolik nebylo. Drtivá většina byla poklidná. Pro Mazurky a podobné jsou tyto demagogie nebeskou manou, ale vy jako novinář dopadnete jako Olšer v Halo novinách. Je mi z vás zle.

5 7
možnosti
OK

Drtivá většina byla poklidná? A co jste si ještě dalšího vymyslel?

4 3
možnosti
Foto

Bravo, mladý muži! R^

Gratuluji k tomu, že jste si v současné mediální štvanici chrlící kýble špíny a lží a v nadřazeném prostředí rádoby intelektuální a umělecké fronty těch "jediných správných a přípustných názorů" (cokoli jiného je pro tyto lidi obrazem nepřítele!) dokázal zachovat vlastní rozum a kritické myšlení.

17 6
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1240x
Jsem student vysoké školy. Studuji obor Český jazyk pro média a veřejnou sféru. Ve volném čase píši povídky nebo články na svůj blog na Facebooku. Zúčastnil jsem se soutěže "Mladý moderátor", moderoval jsem několik školních akademií a soutěží na gymnáziu.

Seznam rubrik