Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...mají právo o vás i lhát. Tak já to zkusím: jste moudrý a světa znalý.

0 0
možnosti

Díky za názor. V tomto případě by možná byla lepší formulace "mají možnost o vás i lhát". Nebo myslíte, že ne? Raději byste tu cenzuru vám cizích názorů?

0 0
možnosti
Foto

Z bláta do louže? Toť otázka. Zatím nikdo z autorů či komentátorů s podobným názorem na dva hlavní kandidáty nedovedl uvést někoho vhodnějšího.

Zkuste to sám, vždyť lidí máme plnou republiku a to by bylo, aby chytrý člověk s přehledem nedokázal dát lepší tip. ;-D

0 0
možnosti

Se Zemanem víme, na čem jsme. S Drahošem budeme právě na tom, kdo na něj zatlačí. Minimálně tak působí. Že je pan profesor masově podporován "neosocialisty" (kteří mají rádi svobodné volby, ale jen, když dopadnou po jejich) by mělo být dostatečným varováním.

3 3
možnosti
Foto

Pan Jiří Drahoš je prý úspěšný vědec, věřím že určitě je - hlavně ve své kariéře, protože to dotáhl až na předsedu Akademie věd. Jaké jsou ale výsledky jeho osobní vědecké činnosti? O tom zatím nevíme skoro nic. Kdysi v rozhovoru na Radiožurnálu sdělil, že se jeho tým zabýval renovací navlhlých a zplesnivělých starých vzácných knih a tisků (asi po zatopení Nár. knihovny v Praze). Prý se je snažili vysoušet v mikrovlnkách - a výsledky si chtěli dát patentovat), ale nedopadlo to dobře. Ti, co se tím zabývali profesionálně, jim v dalším výzkumu zabránili, a později prosadili svoje vlastní poznatky... Škoda, že pan J.Drahoš hovoří jen povšechně, a nehovoří konkrétně i o výsledcích své vlastní práce a vědecké činnosti... Věřím, že by to zajímalo nejen mne, ale i ostatní občany. :-/Rv. .

3 1
možnosti
Foto

Opravdový vědec by ani šéfa AV dělat nešel. Na to je potřeba ambiciózní úředník.

Podle mě, vědecká činnost prof. Drahoše byla marginální. Kdyby šlo o opravdové úspěchy, jistě by je s velkou chutí prezentoval.

3 4
možnosti

VýborněR^. Je to opravdu každého osobní volba jestli se spokojí s vylhanými hesly, nebo se rozhodne ověřit si pravdivost.

1 0
možnosti

Jarda Jágr na hradě by byla správná volba...:-P

1 2
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1240x
Jsem student vysoké školy. Studuji obor Český jazyk pro média a veřejnou sféru. Ve volném čase píši povídky nebo články na svůj blog na Facebooku. Zúčastnil jsem se soutěže "Mladý moderátor", moderoval jsem několik školních akademií a soutěží na gymnáziu.

Seznam rubrik