Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Realisty netvoří pouze jedna tvář" - dokázal byste některé z nich jmenovat?

0 0
možnosti

Vypadá to spíš jako snaha rozdrobit pravici a vytvořit jakousi pravicovou SPO - proruskou a prozemanovskou stranu. Osobně bych na ně nesázel, nemají osobnosti, Robejšek je relativně neúspěšný akademik, o kterém se mimo politické debaty neví, zbytek jsou nuly. Sám Robejšek se svou kandidaturou čeká na případný úspěch-neúspěch strany (ohlášených 6 neděl, kdy budou chtít vycucnout pár proruských a eurofobních osobností z pravice)...

3 1
možnosti

J94a43n 41R21á52ž

4. 12. 2016 18:29

Pravici se rozhodla svého času rozdrobit TOP09 a podařilo se jí to. A když strany, které se vydávají za pravicové jsou impotentní ve své snaze oslovit své potenciální voliče, nesmíme se divit, že se o získání našich hlasů někdo pokusí.

P.S. A s těmi proruskými a eurofobními osobnostmi dost blbnete

2 0
možnosti

V diskusi se o nem pise jako o jednorozci. Takze, kdyz jeden nahradi dva ci tri jine jednorozce bude to prinosne.

0 0
možnosti

J59i90ř78í 61N17o14s92e41k

4. 12. 2016 17:13

Počkáme si na program, no ne?

:-)

0 0
možnosti

J80a50n 27R46á10ž

4. 12. 2016 17:20

Na program a na lidi, kterými se R.obklopí.

Kdybych mu mohl doporučit, tak aby co nejrychleji představil lidem "stínovou vládu", tedy odborníky, se kterými by počítal na ministerská křesla v těch nejexponovanějších zoufale fungujících resortech, ( financí, sociálních věcí, průmysl, školství, zdravotnictví), kteří by se vyjadřovali kriticky k současné vládě a zároveň by naznačovali, jak by problémy řešili, kdyby resort vedli oni. To je důležité, neb kritiků máme hodně, ale pozitivně uvažujících politiků-odborníků, kteří mají alternativní řešení, je málo. Nemá je ani ODS, ani TOP09, o ostatních stranách ani nemluvě.

3 0
možnosti
Foto

Já mu fandím, ale bohužel mám obavy, že pokud začne mít větší popularitu, že nedokáže uhlídat tu stranu před těmi, co považují politiku za výtah k moci a hlavně penězům.. Jinak názory má velmi sympatické..R^

2 0
možnosti
Foto

Také věříte v jednorožce? ;-)

0 2
možnosti
Foto

Další jednorožec na scéně. ;-D

Jednorožci jsou samozřejmě pohádkové, koním podobné bytosti, kterým z čela vyrůstá dlouhý zakroucený roh. Živí se duhou, ale mohou přežít i roky bez jídla. Utáhnou ohromné náklady, aniž by se unavili. A jejich prdy voní jako čerstvě natrhané fialky, což činí jízdu ve voze za nimi obzvláště příjemnou.

Z těchto důvodů jsou jednorožci zcela ideálními užitkovými zvířaty a klíčem k vylepšení prosperity lidské společnosti.

.......

http://www.mises.cz/clanky/stat-jednorozcu-1951.aspx

2 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1240x
Jsem student vysoké školy. Studuji obor Český jazyk pro média a veřejnou sféru. Ve volném čase píši povídky nebo články na svůj blog na Facebooku. Zúčastnil jsem se soutěže "Mladý moderátor", moderoval jsem několik školních akademií a soutěží na gymnáziu.

Seznam rubrik