Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Líbí se mi jak někteří blogeři co někoho jmenovali byli smáznuti do nenávratna a okamžitě se tu objevily články různých štváčů co vidí všude Kukluxklan a fašizmus. V živé paměti mám Rudé Právo kde se tyto články objevovaly taktéž. K zblití.

1 0
možnosti
SJ

Je komické, že při zásadním ohrožení našeho způsobu života (bezpečí, svoboda) tu někteří diskutující volají po klidu a nešíření "paniky" a hlavně nic nedělat - nechat to osudu.

Panika ani strach se nešíří sami o sobě, ale jsou individuální reakcí na zprávy a informace. Informace z poslední doby svědčí o úmyslné snaze likvidace našich základní svobod a islamizaci evropského prostoru. Pro někoho pohoda klídek a nic nedělání, pro jiné znepokojení či důvod k akci, pro jiné radost ze zničení evropských národů a jejich národní kultury.

5 0
možnosti
Foto

je otázkou, zda by pan Banga pískal také, kdyby vyhrál - to se ale již nikdy nedozvíme

5 1
možnosti
Foto

On nikdy nevyhraje. S tím co produkuje osloví pouze malou skupinu posluchačů, která by byla ochotna vyhodit peníze za esemesku.:-P

2 0
možnosti
NM

...první dvě věty a basta....ostatní čeho jsme nyní svědky jako npř.včerejší Stars Dance,angažovanost jeho bratra....chceme být originální za kažgou cenu a takto to dopadá;-O

1 0
možnosti
BK

Moc hezky jste to napsalR^. Radka Bangu naprosto chápu, zároveń s vámi souhlasím v tom, co píšete o umístění p. Ortela v soutěži- a nutnosti brát v potaz počet získaných hlasů. To, co ale shledávám za zneklidňující, je fakt, že ve společnosti je strach a na tuhle strunu hrajou Ortelovy písně. Já mám strach z toho strachu:-). Strach bývá špatným rádcem a stává se spouštěčem psychozy. Díky za pěkný článek;-).

0 9
možnosti
MC

Ano, ve společnosti je strach, to máte pravdu. Ovšem nemalá část toho strachu pramení z prostého faktu, že mnozí z nás, i když mají jiný názor, se obávají jej veřejně prezentovat. Aby se nestali v očích těch rovnějších a sluníčkovějších důvodem k vypískání nebo dokonce napadáni z různých - ismů či fobií.

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS